Kırmızı Çocuklar Derneği olarak, çocuk eksenli bir sosyal sorumluluk projesi destekçileriyiz. Misyonumuz, desteğe ihtiyacı olan her çocuğun yardım eline muhtaç olduğu gerçeğinden hareketle bu hâldeki tüm çocuklara maddî, mânevî, sağlık ve eğitim başta olmak üzere tüm alanlarda destek olarak çocukların aile ortamı içinde bedensel, eğitsel, psiko-sosyal yönden sağlıklı bir kişilik ve iyi alışkanlıklar kazanarak hayata hazırlanmalarını sağlamaktır.

Gönül Simay Sarıpınar

2014 senesinde gönüllü annelik ile başladığı yolculuğuna iki sene boyunca Darülacaze’de çalışarak devam eden Simay Bülbül Sarıpınar, daha sonra Tasarımcı Anne Çocuk Blogu’nu kurarak dernekleşme sürecine gitti. Kırmızı Çocuklar Derneği'nin kurucusu olan Gönül Simay Sarıpınar, çocuklar ile tasarladığı ürünler için Kırmızı Karavan markasını oluşturdu.
E-Posta Aboneliği