Kırmızı Çocuklar Derneği, çocukların desteklenmesini hedeflemektedir. Bu bağlamda birçok etkinlik ve proje geliştirerek hedef yönünde ilerleme kaydeden derneğimiz, sizlerin de desteğini beklemektedir. Bu noktada imkân ve şartlar dâhilinde yapabileceğini birçok katkı bulunmaktadır.

Materyal Kullanımı

Derneğimize ait logo, marka ya da promosyonları sosyal medya hesaplarınızda ve günlük yaşantınızda kullanabilirsiniz. Bu şekilde derneğimizi hiç tanımayanların da gayelerimizden haberdar olmalarını sağlayabilirsiniz.

Faaliyetleri Duyurmak

Herhangi bir internet sitesi, gazete, dergi ya da başkaca yayın organında yayın yapma imkânınız bulunuyorsa derneğimizin faaliyetlerini tanıtabilirsiniz. Böylece daha çok kitleye ulaşmamıza yardımcı olursunuz.

Seminer Organizasyonu

Sosyal sorumluluk projelerimize destek olmak için seminer organizasyonu düzenleyebilirsiniz. Çocuklar ve koruyucu ailelik gibi hususlarda derneğimiz gerekli sunumları yaparak, toplumun daha da bilinçlendirilmesini sağlayacaktır.

Burs

Çocuklar için burs ödemesi yaparak onların eğitim masraflarını karşılayabilirsiniz.