Derneğimize üyelik dışında da katkı sağlayabilirsiniz. Bunun için gönüllülük esasına dayalı bir sistem oluşturulmuştur. Derneğimizin temel faaliyet alanına yönelik amaçlarımızı gerçekleştirmek için siz de gönüllü olabilirsiniz. 18 yaşını doldurmuş herkesin başvuracağı gönüllülük çerçevesinde, muhtelif alanlarda destek olunabileceği gibi etkinlikler anlamında da yardımcı olabilirsiniz.

İletişim Gönüllüsü

Kırmızı Çocuklar Derneği’nin vizyon ve misyonunu çevrenize anlatarak dernek faaliyetlerini daha geniş kitlelere duyurabilirsiniz.

Kaynak Geliştirme Gönüllüsü

Dernek faaliyetlerini yürütebilmek adına yeni projelerde kullanılmak üzere kaynak yaratıp destek olabilirsiniz.

Proje Gönüllüsü

Muhtaç çocuklar için yeni projeler üreterek daha çok kişiye ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.

Gönül Elçisi

Topluma mâl olmuş ve toplumun örnek alacağı kişilerin Kırmızı Çocuklar Derneği’nin faaliyetlerini duyurmasına ihtiyacımız bulunmaktadır.

İletişim GönüllüsüKaynak Geliştirme GönüllüsüProje Gönüllüsü