Play

Amaç: Çocuklar

Kırmızı Çocuklar Derneği, toplumun hassasiyet göstermesi gereken en temel figürlerden çocukları korumayı misyon edinmiştir.

KORUYUCU AİLELİK

Türkiye’de henüz tam anlamıyla yaygınlaşmayan koruyucu ailelik sistemini geliştirmek için çalışıyoruz.

BURSLAR

Çocukların eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için dernek bünyesinde burs verilmektedir.

TASARIM YOLCULUĞU

Tasarımlar satışa sunularak derneğin sosyal sorumluluk projelerine fon sağlanıyor.

E-Posta Bülten Aboneliği
Dernek etkinlikleri hakkında bilgi almak için e-posta listemize abone olabilirsiniz.

MİSYON

Desteğe ihtiyacı olan her çocuğun yardım eline muhtaç olduğu gerçeğinden hareketle bu hâldeki tüm çocuklara maddî, mânevî, sağlık ve eğitim başta olmak üzere tüm alanlarda destek olarak çocukların aile ortamı içinde bedensel, eğitsel, psiko-sosyal yönden sağlıklı bir kişilik ve iyi alışkanlıklar kazanarak hayata hazırlanmalarını sağlamaktır.

BİZ KİMİZ

Kırmızı Çocuklar Derneği olarak, çocuk eksenli bir sosyal sorumluluk projesi destekçileriyiz. Misyonumuz, desteğe ihtiyacı olan her çocuğun yardım eline muhtaç olduğu gerçeğinden hareketle bu hâldeki tüm çocuklara maddî, mânevî, sağlık ve eğitim başta olmak üzere tüm alanlarda destek olarak çocukların aile ortamı içinde bedensel, eğitsel, psiko-sosyal yönden sağlıklı bir kişilik ve iyi alışkanlıklar kazanarak hayata hazırlanmalarını sağlamaktır.

NEDEN KIRMIZI ÇOCUKLAR

Yeryüzünde bulunan her çocuk aynı yaşam şartlarını haiz olmadığı gibi, birçoğu açlık, sağlık, eğitim ve özgürlük gibi sorunlarla boğuşuyor. Derneğe ismini veren “Kırmızı” sıfatı da, toplum nezdinde desteklenmesi gereken bir bölgeyi ifade etmektedir. Bu bölgeye her zaman her çocuğun girebilme ihtimaline karşı da, dernek olarak projeler geliştirip çocukların desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Bağış

Kırmızı Çocuklar Derneği, muhtelif kampanyalar nezdinde yeni projeler üretmektedir. Bu projeler, sizlerin de desteği ile finanse edilerek yardıma muhtaç çocuklar için geliştirilmektedir.

Banka Adı: Akbank
Hesap No: 80807
Şube Kodu: 63
IBAN: TR48 0004 6000 6388 8000 0808 07
Hesap Sahibi: Kırmızı Çocuklar Derneği

Kırmızı Karavan

Derneğin markası olarak ortaya çıkan Kırmızı Karavan Projesi, koruyucu ailelik kavramını Türkiye'de sistemleştirmeyi hedeflemektedir.

TAMAMLANAN PROJE

MARKA